Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Ajankohtaista:

Voimaa hiljaisuudesta viikonloppu retriitti Sysmässä 18. - 20.10.2019

Haluaisitko levätä hetken kiiren keskellä? Aikaa kuunnella itseäsi ja omia ajatuksiasi, vain olla. Ilman kiirettä, stressiä ja arjen touhuja. Tule mukaan rentoutumaan ja rauhoittumaan luonnon äärelle. Retriitissä nautimme herkullista luonnonmukaista lähiruokaa (Hellqvistin puutarha, Sysmän Luomutuote). Viikonlopun aikana opimme tuntemaan kehoamme paremmin ja lisäämään hyvinvointia ja onnellisuutta elämäämme.

Paikka: Camping Sysmä, Lomatalo Airola, Huitilantie 3, 19700 Sysmä.

Ohjelma:

Perjantai

Kokoontuminen klo 18.00, saapuminen omalla kulkuneuvolla. Majoittautuminen 2 hengen huoneissa.

Aloitetaan hiljentyminen ohjatulla meditaatiolla.

Illallinen

Tämän jälkeen teemme lyhyen hiljaisen kävelyn lähiympäristöön.

Lauantai klo 9.00

Aamu aloitetaan säästä riippumatta ulkona juuri sinulle sopivalla ohjatulla kevyellä kehollisella harjoituksella.

Aamupala

Meditaatio/Mindfulness harjoitus

Omaa-aikaa

Lounas

Lounaan jälkeen lähdemme Päijänteen Kansallispuistoon kävelemään, jossa nautimme kahvin tai teen.

Sauna

Illallinen

Sunnuntai klo 9.00

Aamumeditaatio

Aamupala

Kotiinlähtö

Hinta 280€. Paikkoja rajoitettu määrä. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 25.8.2019 mennessä. Lämpimästi tervetuloa! <3
Elämäsi kävelymatka - Santiago de Compostela


Vaeltaminen ja pyhiinvaellukset ovat osa ihmiskunnan historiaa. Miljoonat pyhiinvaeltajat ovat vuosisatojen aikana jättäneet jälkensä Santiagon tielle. Santiagon tie on suvaitsevainen, se yhdistää ihmisiä uskontokuntaan katsomatta. Vaelluspolulla historian voit todella tuntea, paikoittain polku on painunut miljoonista askelista jopa kaksi metriä.


Matkan varrella on ihania pieniä kyliä, joissa yövymme joko kahden tai kolmen hengen huoneissa hotelleissa tai tunnelmallisissa majataloissa, yhden yön vietämme meitä varten varatussa tilavassa huoneistossa.Perillä Compostellassa meitä odottaa ylellinen hotelli, kiitoksena vaelluksesta.


Matkan aikana hiljennymme kuuntelemaan itseämme. Matkaa voimme ajoittain taittaa yhdessä tai yksin, miten sinusta parhaalta kulloinkin tuntuu. Vaikka itse kävely jo sinänsä Santiagon tietä pitkin on elämys, viemme kokemuksen vielä syvemmälle meditoimalla ohjatusti.


Meditointi tunnetusti vähentää stressiä ja lisää luovuutta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada energiahoitoja. Energiahoidot auttavat stressiin, unettomuuteen, erilaisiin kipu-ja jännitystiloihin sekä auttavat sinua rentoutumaan ja voimaan vaelluksen aikana paremmin.Päivän aikana vaellamme keskimäärin noin 20 kilometriä rauhallisessa tahdissa samalla maisemista nauttien. Vaelluksen aloitamme Espanjan Sarriasta ja se päättyy Santiago de Compostelaan, joka on pyhiinvaelluksen päätepiste ja jossa Santiagon katedraali sijaitsee. Katedraalissa osallistumme pyhiinvaeltajien messuun ja saamme todistuksen vaelluksesta.


Matkan kokonaispituudeksi tulee noin 115 km ja se kestää 7 vuorokautta. Vastaamme lisäkysymyksiin mielellämme, Sanna Heiskanen 044-7834402 ja Tuulia Koivula 040- 5681755 sannatuulia@outlook.com.

Alla olevassa artikkelissa ajatuksiani elämäntaidon valmennuksesta (UUSI LAHTI, 9.9.2015 SIVU 11)
.www.e-pages.dk/uusilahti/262

Santiagon tie